Βιολογικό μείγμα παγωτού Σοκολάτα "Biovegan" 89gr
Πεντανόστιμο μείγμα παγωτό σοκολάτα, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, ιδανική γευστική επιλογή για vegan και χορτοφάγους!
Παρασκευή : παγώστε στην κατάψυξη 250 ml αγελαδινό γάλα
με 3,5% λιπαρά για 60 λεπτά, μέχρι να φτάσει περίπου τους 3 βαθμούς Κελσίου
(εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 150 ml γάλα σόγιας & 100 ml κρέμα σόγιας).
Στη συνέχεια τοποθετήστε το γάλα μέσα στο μίξερ και χτυπήστε το μέχρι ο όγκος
να γίνει 3 με 4 φορές μεγαλύτερος (το γάλα θα μετατραπεί σε αφρό). Σταματήστε
το μίξερ και προσθέστε το βιολογικό μείγμα παγωτού σοκολάτα της BIOVEGAN.
Χτυπήστε το μείγμα για 1 λεπτό στη σιγανή σκάλα του μίξερ, 1 λεπτό στη μεσαία
σκάλα και 1 λεπτό στη γρήγορη, μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής και
βελούδινη υφή. Στη συνέχεια παγώστε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 με 8 ώρες.
Τα βιολογικά προϊόντα συνιστούν μια πολύ σημαντική
διατροφική επιλογή, έχουν θρεπτικά συστατικά, είναι εύγευστα, διατηρούν τη
γεύση τους αναλλοίωτη και ωφελούν σημαντικά την υγεία μας.