Χυμός Αρώνιας BIO “Mouro superfoods” 500ml
ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ 500ml
Ο φυσικός χυμός αρώνιας
αποτελεί προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Ο φρεσκοστυμμένος χυμός
από φρούτα αρώνιας , κράτα αυτούσιο τον πλούτο των βιταμινών, των
αντιοξειδωτικών και πολυφαινόλων που περιέχει το φρούτο. Συλλέγουμε την αρώνια
σε βαθμό ωριμότητας 24 BRIX τουλάχιστον, γεγονός που την καθιστά ιδιαιτέρως
γλυκιά, εύγευστη και ποιοτικά ανώτερη.
Προϊόν παστερίωσης, για
την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του προϊόντος, ελαττώνοντας τον αριθμό των
παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν αλλοιώσεις σε αυτά.
Προτεινόμενη δοσολογία:
50-60ml ημερησίως.
Ο καρπός παράγεται στα
κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής
γεωργίας.
- 100% Καρπός αρώνιας
- Χωρίς ζάχαρη
- Χωρίς συντηρητικά
- Χωρίς γλουτένη
- Κατάλληλο για vegetarians &
vegans
Η προστασία του
περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον
λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.
ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
H mouro superfoods
χρησιμοποιεί γυάλινες συσκευασίες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη.
Το γυαλί είναι διαφανές
κι έτσι επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας, της υγιεινής, καθώς και
τυχόν αλλοιώσεων του προϊόντος πριν ακόμη ανοιχτεί η συσκευασία.
Αποτελείται από αδρανές
υλικό (άοσμο κι άγευστο), οπότε δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της
συσκευασίας, αφήνοντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.
Επιπλέον, αποστειρώνεται
και παστεριοποιείται κι έτσι προστατεύει το προϊόν από μικροοργανισμούς και
αλλαγές τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση
των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών του προϊόντος.
Είναι αβλαβές για τον
άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγεται από πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία
σε όλο τον πλανήτη κι επειδή αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό μπορεί να
ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλεια στην ποιότητα και χωρίς να επιβαρύνει
το περιβάλλον.
Τέλος, το γυαλί ως υλικό
σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και τα διαφορετικά
χρώματα της συσκευασίας και της εκάστοτε ετικέτας προσδίδει μια αξία στο τελικό
προϊόν που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού αποπνέει μια αίσθηση
καθαρότητας, ασφάλειας και πολυτέλειας.
ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η παστερίωση είναι μια
διαδικασία επεξεργασίας του χυμού κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι
μικροοργανισμοί, οι βλαστικές μορφές τους, οι ζύμες, οι μύκητες και τα ενδογενή
ένζυμα των φρούτων που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν το προϊόν ή να προκαλέσουν
κάποια νοσηρότητα, συνήθως με τη σύντομη ήπια θέρμανση του χυμού (κατά κανόνα
σε θερμοκρασία μικρότερη των 100 C).
Παρόλο που η
περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά του χυμού μπορεί να ελαττωθεί κατά την
παστερίωση, το τελικό προϊόν διατηρεί την περιεκτικότητα του σε φυσικά σάκχαρα
και ιχνοστοιχεία, όπως Κάλιο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο, ενώ φαίνεται πως η
απώλεια βιταμινών Β ή C είναι ελάχιστη και λόγω του μικρού χρόνου έκθεσης στην
ήπια θερμοκρασία μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα.
Έτσι παράγεται ένα
προϊόν υψηλών προδιαγραφών και ικανοποιητικής θρεπτικής αξίας, συγκρίσιμο σε
περιεκτικότητα θρεπτικών με το φρέσκο φρούτο, ασφαλές για κατανάλωση και το
ίδιο απολαυστικό με το φρέσκο που ξεπερνά την Προσλαμβανομένη Ποσότητα Αναφοράς
ενός μέσου ενήλικα για πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.