Βιολογικές Χυλοπίτες Ντίνκελ Ολικής "Το Πλαστήρι" 500gr
Βιολογικό
χυλοπίτες από αλεύρι Ντίνκελ Ολικής. Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της
οικογενειακής επιχείρησης “Το Πλαστήρι” είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων
της. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς δίνουν
υπεραξία στα ζυμαρικά τους και τα καθιστούν ιδιαίτερα εύγευστα και μοναδικά.
Εδώ και 18 χρόνια φτιάχνουν χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας που ξυπνούν
μνήμες από τα φαγητά της γιαγιάς και αναβιώνουν ξεχασμένες γεύσεις.
Χυλοπίτες Με Φέτα
Υλικά
1
πακέτο χυλοπίτες "Το Πλαστήρι"
2
σκελίδες σκόρδο
3-4
κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
250
γραμμ. φέτα
1
κ.γ. ρίγανη
1
φλυτζάνι μαϊντανό
αλάτι
και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε
τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό χωρίς να τις στραγγίξουμε. Σε ένα
αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό το
σκόρδο ψιλοκομμένο. Μέχρι να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματα του. Προσθέτουμε
στο τηγάνι τη φέτα και τη ρίγανη και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε και τις
χυλοπίτες . Ανακατεύουμε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα
υλικά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.