Μείγμα ιταλικό παγωτό βανίλια Gelato Vanilla χωρίς υδατάνθρακες NoCarb 125gr
Μείγμα ιταλικό παγωτό βανίλια Gelato Vanilla χωρίς υδατάνθρακες NoCarb 125gr
Μείγμα ιταλικού παγωτού gelato σε σκόνη, με γεύση Βανίλια
Bourbon!
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με
χαμηλά λιπαρά & υδατάνθρακες!
*1 συσκευασία για 4 άτομα ≈ 1λτ έτοιμο παγωτό!
Περιγραφή
Μείγμα ιταλικού παγωτού gelato σε σκόνη, με γεύση Βανίλια
Bourbon!
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με
χαμηλά λιπαρά & υδατάνθρακες!
Συστατικά
Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Γλυκαντικό: ερυθριτόλη,
steevia; Γαλακτωματοποιητής: λιπαρό οξύ, διγλυκερίδιο ; Κρόκος αυγού σε σκόνη,
Σταθεροποιητής: xanthan, tara gum, β-καροτένιο ; φυσική Βανίλια Bourbon, φυσικό
άρωμα
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100G ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ενέργεια 915 kJ /219 Kcal (100 g ice cream
powder) 305 kJ / 73 Kcal (100 g ready icecream*)
Πρωτεΐνη 24 g (100 g ice cream powder) 6 g (100 g
ready icecream*)
Λιπαρά 11 g (100 g ice cream powder) 3 g
(100 g ready icecream*)
εκ των οποίων κορεσμένα 3 g (100 g ice
cream powder) 0,7 g (100 g ready icecream*)
Υδατάνθρακες 4 g (100 g ice cream
powder) 3,8 g (100 g ready icecream*)
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g (100 g
ice cream powder) 0 g (100 g ready icecream*)
Φυτικές Ίνες 1,5 g
(100 g ice cream powder) 0,25 g (100 g ready icecream*)
Συνταγή για 1lt παγωτό:
1 συσκευασία ΝοCarb Μείγμα για παγωτό σε σκόνη
600 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά 1,5%
Προετοιμασία:
Ρίξτε τη σκόνη σε βαθύ μπολ, ανακατεύοντας συνεχώς,
προσθέστε 300 ml ζεστό γάλα (τουλάχιστον 80 βαθμούς Κελσίου) και ανακατεύουμε
έως ότου δεν υπάρχουν σβώλοι.
Στη συνέχεια προσθέστε 300 ml κρύου γάλακτος και
ανακατέψτε για 5 λεπτά.
Ρίξτε την προκύπτουσα μάζα σε κατάλληλο δοχείο και
τοποθετήστε την στον καταψύκτη.
Ανακατέψτε κάθε μισή ώρα μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή
υφή (2-3 φορές).
1 συσκευασία = 125 g σκόνης παγωτού.
Το προκύπτον παγωτό περίπου 1λτ είναι οικογενειακού
μεγέθους, αρκετό για 4 άτομα.
*Επίσης κατάλληλο για μηχανή παγωτού