Pasta Raviolli με σπανάκι & τυριά "Metaxa" 500gr
Pasta Raviolli με σπανάκι & τυριά "Metaxa" 500gr
Τα Raviolli, Tortelloni καθώς και όλα τα υπόλοιπα φρέσκο-κατεψυγμένα ζυμαρικά της εταιρείας Pasta Metaxa καταψύχονται άμεσα μετά την παραγωγή τους σε νωπή και όχι αφυδατωμένη μορφή. Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το ομοιόμορφο σχήμα, η εξαιρετική γεύση, η άψογη ποιότητα της ζύμης και η έλλειψη πρόσθετων συντηρητικών καθώς είναι προϊόντα βαθειάς ψύξεως. Η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη για 12 μήνες. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην επιλογή ελληνικών Α’ υλών όπως ελληνικά τυριά, άλευρα από τα καλύτερα ελληνικά σιτάρια κλπ.
Αποτελούν την ιδανική λύση για τους chef χάρη στην εύκολη και γρήγορη προετοιμασία διότι δεν χρειάζονται απόψυξη και βράζονται μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ παράλληλα αποδίδουν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων καθώς σερβίρονται με πολλές παραλλαγές.Μπορούν να σερβιριστούν ως πρώτο ή κυρίως πιάτο. Επιπλέον σύμφωνα με την καινούρια τάση αποτελούν εξαιρετική λύση ως συνοδευτικό για το κρασί κ.α. Ο συνδυασμός της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πιάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των καταναλωτών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζύμη: Αλεύρι σίτου, νερό, σπανάκι, αυγά, αλάτι
Γέμιση:
Τυρί φέτα, ανθότυρο, μυζήθρα, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθος, μαϊντανός, αυγά.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
Πριν το μαγείρεμα: Δεν απαιτείται απόψυξη των προϊόντων, χρησιμοποιούνται απευθείας από την κατάψυξη.
Ακολουθώντας τρία απλά βήματα μέσα σε λίγα λεπτά έχετε έτοιμο ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα: Προσθέστε 100gr προϊόντος σε 1 λίτρο ελαφρώς αλατισμένου νερού που βράζει.
Ανακατεύετε προσεκτικά (αποφύγετε την χρήσημεταλλικών ή αιχμηρών σκευών γιατίενδέχεται να προκληθούν φθορές)κατά διαστήματα για να μην κολλήσουν. Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά.
Σουρώστε τα ζυμαρικά με τρυπητό σκεύος (δεν τα αδειάζουμε σε σουρωτήρι όπως συνηθίζεται με τα αποξηραμένα ζυμαρικά) και σερβίρετε με φρέσκο λιωμένο βούτυρο ή σάλτσα της αρεσκείας σας.