Βιολογική Αγκινάρα Αργολίδας 270-370gr
Gallery
Βιολογική Αγκινάρα Αργολίδας 270-370gr
Η
αγκινάρα είναι το κύριο προϊόν καλλιέργειας των κατοίκων της περιοχής της Αργολίδας
και μαγειρεύεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και διατηρείται καθαρισμένη
και στην κατάψυξη.
Οι δυνατότητες της αγκινάρας στην κουζίνα ειναι πολλές, καθώς και τα εύγευστα πιάτα που μπορούμε να φτιάξουμε μαζί της. Οι αγκινάρες γίνονται σαλάτα, ωμές, βραστές ή ψητές, γεμιστές με κρέας ή λαχανικά, μαγειρεύονται λαδερές ή νηστίσιμες, με κρέατα ή με κιμά, με θαλασσινά, αλλά και σούπα, ομελέτα, τουρσί, γλυκό, ακόμη και μαρμελάδα.




































ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ%20ΤΡΌΦΙΜΑ%20%20%20%20Πολίτικες%20Γεύσεις%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα-250x250.jpg)






















































GOURMET%20%20%20%20Βουβαλίσια%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα-250x250.png)







GOURMET%20%20%20%20Σαλιγκάρια%20Χίου%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα-250x250.png)




-250x250.jpg)



















%20VEGAN-VEGETARIAN%20%20%20%20Υγιεινά%20Γεύματα%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα%20και%20σημαιάκι%20vegan-250x250.jpg)



















%20ΚΆΒΑ%20%20%20%20Απόσταγμα%20Κρήτης-250x250.jpg)


%20ΚΆΒΑ%20%20%20%20Ρετσίνες-250x250.png)








%20ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ%20ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ%20%20%20%20Κολλαγόνο%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα-250x250.jpg)


%20ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ%20ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ%20%20%20%20Συμπ.%20Διατροφής%20%20να%20βάλουμε%20περίγραμμα-250x250.jpg)



























