Μαρινάδα για ψάρια 60gr Κουλιγκα
Gallery
Μαρινάδα για ψάρια 60gr Κουλιγκα
Οδηγίες χρήσης για ένα κιλό ψάρια
Σε ένα κιλό ψάρια για τηγάνισμα προσθέστε ένα
φακελάκι 20γρ. μαρινάδα για θαλασσινά ψάρια και ανακατέψτε καλά. Αλευρώνετε και
τηγανίζετε σε καυτό λάδι για δύο λεπτά. Σερβίρονται με λεμόνι.
Σε ένα κιλό ψάρια για σχάρα προσθέστε ένα
φακελάκι 20γρ. μαρινάδα για θαλασσινά ψάρια αραιωμένο σε αρκετό ελαιόλαδο.
Μαρινάρετε μέσα έξω και ψήνετε. Τα ψάρια είναι έτοιμα όταν τα σηκώνετε με το
κεφάλι προς τα κάτω και δεν στάζουν πολλά υγρά.
Σερβίρονται με λεμόνι και φρέσκο μαιντανό.